16. november 2017

Leir

Her vil vi samle all info om neste sommers leir. Følg med.

Generelt

Hver sommer reiser vi på speiderleir. Det betyr at vi er på tur en hel uke! Hvor vi drar varierer fra år til år, og hvem vi er sammen med på leir er også forskjellig.

På leir bor vi i Rælingen speidergruppe sammen på vårt eget gruppeområde hvor vi setter opp telt, lager byggverk (pionering) og setter i stand leirbålsplass. Rundt oss vil det være andre speidergrupper som gjør akkurat det samme – og sammen lager vi en speiderleir! I løpet av uka skal vi bo sammen, lage mat sammen, være på spennende aktiviteter, dra på patruljehaik og være med på leirbål.

I 2018 går turen til Trøndelag – nærmere bestemt Lånke. Leiren vi skal på er landsleiren til KFUM/KFUK (KM)  speiderne. På samme måte som vi var på NORD2017  som landsleiren for NSF (vårt forbund) er det i 2018 KM-speiderne sin tur til å lage landsleir. Dette gleder vi oss til å være en del av.

FAKTA OM FUTURA 2018
Avreise Rælingen:  
Lørdag 30.juni tidlig (mer info kommer)
Hjemreise Lånke:  Søndag 8.juli  (mer info kommer)
Sted: Lånke i Trøndelang, i nærheten av Værnes lufthavn
For hvem: Speidere født i -07 og eldre. 
Forhåndspåmelding innen:
1.desember 
Endelig påmelding innen: 15.mars
Pris: 4200 kr

 

Vi er nå ute med forhåndspåmelding. Dette er rett og slett for å få en oversikt over hvor mange som har tenkt seg på leir. Dette er ikke bindende påmelding. Forhåndspåmelding HER innen 1.desember.

Ordinær påmelding vil komme i løpet av januar 2018.

Denne siden vil oppdateres forløpende frem mot leiren. Det vil komme en epost med påminnelse til alle i tropp/roverlag når det blir lagt ut ny info.

Mer info på http://futura.kmspeider.no/ og https://www.facebook.com/futura2018/

Gruppebilde fra Nord 2017