9. oktober 2017

LEDER

Rælingen speidergruppe er en stor og aktiv speidergruppe for alle friluftsinteresserte barn og unge i Rælingen. Vi tar inn medlemmer fra områdene til alle de fem barneskolene og har i dag rundt 80 medlemmer. Speidergruppa består av en fokk (3.-4. klasse) med småspeidere, en tropp (5.-10. klasse) med speidere og et roverlag (16 år ->) samt en svær gjeng med  engasjerte ledere.

Flokken har småspeidermøter mandager kl. 18:00-19:30 og troppen har speidermøter tirsdager kl. 18:30-20:00.

Friluftsliv er viktig og vi tilrettelegger for at speiderne i troppen skal kunne dra på tur minst én gang i måneden. Vi er så heldige å nå ha to speiderhytter – vår gode gamle tømmerkoie ved Ramstadsjøen, Huldrekolonien, og den «nye» hytta vi kjøpte oss sommeren 2017 som ligger i Leirsund og vi har kalt Kongsbu. Vi er masse på begge hyttene og når vi ikke er der leier vi dem gjerne ut til andre som vil komme seg ut! Vi leier også ut gruppas kanoer når vi ikke bruker dem selv – og om du skal på tur og mangler noe utstyr så hjelper vi deg gjerne med det også!

Vi har speiderlokale på Heimen, men er også ganske mye ute på speidermøtene. Da møtes vi gjerne på toppen av Stormyra og er på bålplassen der oppe.

Akkurat nå har vi satt opp hele hjemmesiden vår på nytt, så det er ikke alt som er slik vi vil ha det her inne, men det blir stadig bedre. For øvrig er vi selvsagt å finne på både insta og face!