Kongen kommer!

Det er bare å stryke speiderskjorta! Tirsdag 24. oktober kommer H.M. Kongen til Rælingen og vi er spesielt invitert til besøket!

Mange speidere kom nok litt ekstra gira hjem fra møtet 17. oktober etter at vår helt egen rojalist Morten var på speidermøtet og fortalte om kongebesøket. I forbindelse med åpningen av Kongsbu sendte han nemlig brev til slottet på vegne av speidergruppa og stilte to spørsmål: Likte Kongen navnet vi hadde valgt på hytta – og hadde han kanskje anledning til å ta med kona på en liten skogstur og besøke oss i forbindelse med åpningen? 

Vi fikk svar om at Kongen dessverre ikke kunne komme denne dagen – men så, i slutten av forrige uke fikk vi høre at Kongen har lest brevet vårt og gjerne ville at vi skulle komme på det offisielle besøket til Rælingen kommune 24.oktober!!!

Dette synes vi er helt ekstatisk kult!!! Vi stiller speiderstand med lavvo og bål på Løvenstad skole, og Kongen skal komme innom vår stand i løpet av besøket. 

Kongebesøket finner sted på Løvenstad Skole tirsdag 24. oktober.
Speiderne må møte senest kl. 09:30. Vi regner med å være ferdige senest kl. 12:00.
Vi organiserer ikke transport.

Kontakt Ingvild på mobil 92608984 om det skulle være noe.

Kleskode er selvsagt (nystrøket) speiderskjorte og speiderskjerf.
La speiderkniven ligge hjemme.

Skriv som kan leveres til speidernes lærere i forbindelse med dokumentasjon av gyldig fravær er sendt ut pr. e-post. 

For å ha oversikt over hvor mange vi blir er det også fint om alle melder seg på her innen 22.oktober.


Her finner du informasjon fra kommunen om kongebesøket.

Speider-Sport får vi speidere kjøpt alt vi trenger. Bestiller du speiderskjorte i dag har du kanskje den i postkassa før helga!