Deprecated: Optional parameter $search_by declared before required parameter $search_value is implicitly treated as a required parameter in /home/2/r/ralingenspeiderg/www/wp-content/plugins/10web-manager/manager.php on line 1079
Kragenäs 2019 – årets sommerleir! – Rælingen speiderguppe

Kragenäs 2019 – årets sommerleir!

PÅMELDINGSFRIST UTSATT – NY FRIST 19. FEBRUAR!

Leiren er et samarbeid mellom Romerike krets, Fredrikstad krets, Østre Østfold krets, Follo krets, Oslospeiderne og Glåmdalen krets. Det borger til å bli en flott leir med mange flotte opplevelser og nye vennskap.

Sted: Leiren foregår på leirstedet Kragenäs i den Svenske skjærgården på vestkysten. 17 mil fra Rælingen, 4 mil fra svenskegrensa langs kysten mot Gøteborg. Dette er Gøteborgspeidernes faste leirsted.

Dato: Leiren begynner lørdag 29. juni og avsluttes en uke senere, lørdag 6. juli.

Reisen dit: Transporten er ikke fastsatt, men vi vil prøve på busstransport, muligens sammen med en eller flere andre grupper. Vi vil da få avreise fra Rælingen om morgenen 29. og retur enten lørdag 6. eller søndag 7 juni. Vi vet enda ikke når avslutningen skal være, derfor litt usikkerhet rundt dette. Reisetiden er beregnet til ca 2 timer.

Pris: Se epost. Ikke fått epost? Send oss en melding på facebook eller en epost til troppsleder@ralingenspeidergruppe.no

Påmelding: Påmelding er det litt kort frist på. 12 februar må vi vite hvem som skal være med, og det er bindende påmelding.

FRIST UTSATT TIL 19. FEBRUAR!

Håper så mange som mulig blir med, så blir det en enda bedre leir enn i fjor! (går det egentlig an?). Bruk linken i eposten til Google-skjema for å fylle ut påmelding.

Troppsleder på leiren blir Bjørn Huse, sammen med flere av de andre lederne våre. Bjørn får hovedansvar for å holde i og trekke i trådene frem til og under leiren.

Etterhvert som vi får mer info vil det bli lagt ut her, og viktige ting skal vi sende dere på epost i tillegg.

Vi gleder oss masse til leir, sommerens store opplevelse!

Lenker:
Leiren hjemmeside: Kragenäs 2019
Leirens facebookside: Kragenäs 2019
Leirbrev 1: Info 1
Leirbrev 2: Info 2
Leirbrev 3: Info 3