Merke og kopp for Kongsbu!

Kongsbu profilartikler!

Siden vi sommeren 2017 kjøpte vår helt egen speiderhytte, Kongsbu, har vi brukt mye tid på å gjøre den klar til bruk, og vi har vært der masse. Vi er blitt veldig glade i hytta vår, og regner med å bruke den masse i tiden fremover.

Alle leirsteder og speidersentere har sitt eget merke, så vi tenkte at det må jo vi også ha. Det er jo på mange måter speidersenteret vårt. Så da har vi fått laget disse flotte merkene som passer på speiderskjorta. De kan plasseres over venstre brystlomme, ved siden av patruljemerket.

Vi har også laget noen superfine emaljerte kopper med Kongsbu-logo. Disse er foreløpig i et begrenset opplag, så her må man hive seg rundt hvis du vil ha.

Merkene koster 20kr pr stykk, koppen koster 150kr. Betaling kan gjøres via Vipps (eget valg i menyen), eller kontant. Merkene og koppene får du hos gruppeleder Håvard, på et speidermøte på Heimen eller på Kongsbu der vi vil legge ut noen til selvbetjent handling. Si gjerne i fra på forhånd hvis du vil ha på et møte, så skal vi huske å ta med nok!

Kongsbu Kopp bakside
« av 3 »