Deprecated: Optional parameter $search_by declared before required parameter $search_value is implicitly treated as a required parameter in /home/2/r/ralingenspeiderg/www/wp-content/plugins/10web-manager/manager.php on line 1079
Uteliggermerket – Rælingen speiderguppe

Uteliggermerket

Oppdatert! De første sølvmerkene er delt ut

Etter at Romerike krets lanserte sitt nye «Uteligger´n» i slutten av februar, har flere speidere i Rælingen kastet seg på utfordringen. Det meldes om overnattinger i hager og på verandaer mange plasser i kommunen. Og selvfølgelig på turer, til Kongsbu, Huldrekolonien og andre steder.

Kravet til nivå 1 eller bronse, er 10 netter utendørs utenfor skoleferier, mellom 1. januar og 31. desember. Les mer om «Uteligger´n» og kravene her.

På troppsmøtet tirsdag 20. mars ble de første 2 bronsemerkene delt ut, til Ragnhild og Solveig. Ragnhild er småspeider fortsatt, men kunne ikke være noe dårligere enn storesøster som går i troppen. De har sovet ute på verandaen i 10 netter allerede, og er klare til å begynne på Sølv-merket.

Nå har Solveig og Ragnhild stått på videre etter at de fikk bronsemerkene. Sølvmerker og premier er delt ut. Vi har også flere som er ferdige med bronsemerket, Thea får premie som tredje som fullførte. Flere andre er også på god vei, og det soves blant annet på verander rundt om i kommunen.

De 3 første fra flokk eller tropp på hvert av nivåene vil få en premie av gruppa.

  • Bronse: Oppblåsbar pute til å ha i soveposen
  • Sølv: Lakenpose
  • Gull: Hengekøye
  • Alle Bevere som fullfører til Bronse, får Kongsbu-kopp
BRONSE SØLV GULL
1: Solveig 1: Ragnhild 1:
2: Ragnhild 2: Solveig 2:
3: Thea 3: 3:
4: Andreas

Bevere som har gjennomført til Bronse og får Kongsbukopp:

    1. Ingunn 5år
    2. Henning 3år

Alle som fullfører de forskjellige nivåene vil også få merke i rett valør til å ha på speiderskjorta og etterhvert leirbålskappa. Vi håper dette gir motivasjon og inspirasjon til å komme seg ut og på tur og oppleve naturen så mye man kan gjennom hele året.

Solveig og Ragnhild mottar Uteligger´n i bronse