5. august 2018

Utleie

Rælingen speidergruppe er så heldige å ha to speiderhytter som vi mer enn gjerne leier ut slik at flere kan få kommet seg på tur!

Huldrekolonien er den gode, gamle speiderhytta vår ved Ramstadsjøen i Østmarka. Den har enkel standard med oppholdsrom, kjøkken og soverom. Ute er det vedskjul/utedo og ny bålhytte med plass til 20.

Kongsbu er vår nyeste og største investering noen sinne. Det er speiderhytta vår på Leirsund som vi kjøpte sommeren 2017. Den ligger flott til i skogen nord for Lillestrøm, kun 15 min kjøretur fra speiderlokalet vårt i Rælingen. Her er det masse plass til uteaktiviteter, kort vei til badeplass, nok plass inne til hele troppen på tur – og dobbel utedo! Området rundt hytta heter Asak og er fullt av kulturminner fra langt tilbake i tid. Blant annet gravrøyser og en gammel bygdeborg.

Du finner både utleiekalender og ytterligere info om begge hyttene på de respektive sidene.

Kanoer har vi også, 8 stykker Hasle 530PE, de fleste med 3 seter. Vi har nok årer og vester til å dekke alle plassene i kanoene, pluss noen ekstra. Ved behov for kanotraller har vi det også. Kanoene står på en henger.

Om du skal på tur og mangler noe utstyr så hjelper vi deg gjerne med det også.

Ta kontakt på utleie(alfakrøll)ralingenspeidergruppe.no om det er noe du vil leie!