Vi er igang etter jul!

Mandag 8. og tirsdag 9. januar hadde henholdsvis flokken og troppen sine oppstartsmøter etter jul.

Flokken benyttet første muligheten for aking og uteaktivitet på sitt møte. Det har kommet så mye snø og forholdene var for fine til å la denne muligheten gå fra seg. Det møtte mange småspeidere, og alt ligger an til at det blir en fin vårsesong for de yngste speiderne våre.

Troppen trenge det første møtet på å få på plass alle de 5 patruljene, med nye patruljeførere og assistenter, og noen nye patruljebarn som kom over fra aspirantpatruljen. Møtet ble brukt til noen «bli-kjent» leker i patruljene og pionering med grillpinner og garn. Ut på våren skal vi ut og prøve pionering med skikkelige stokker og tau!

Ved årsskiftet var Rælingen speidergruppe den aller største gruppa i kretsen. Vi har hatt en eventyrlig vekst de siste årene, og prøver å legge til rette for god speiding for alle medlemmene våre. Hvis det er noen foreldre der ute som kunne tenke seg å bidra på et møte (spesielt flokk, men også tropp) i løpet av sesongen hadde vi blitt kjempeglade. Du trenger ingen forkunnskaper om speidern eller temaet. Nødvendig opplæring vil bli gitt ved behov. Hvis dette frister, ta kontakt!